CYW ronde Tafel groep

Welkom!

 

Je bent niet per ongeluk op deze pagina beland. Je bent hier om kennis te maken met je Change Agent, Angelina Planije. Internationaal opgeleid en ervaren als dienend leider, is het mijn voorrecht om u te dienen. Jij bent het middelpunt van mijn aandacht. Ik ben blij je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw reis naar Change Your World. Met meer dan 20 jaar ervaring in dienend leiderschap, ga ik virtuele internationale en nationale rondetafelgesprekken faciliteren en gaan we ontdekken hoe jij je wereld gaat veranderen!

Angelina Planije  

Wat is een rondetafelgroep?

 

Er is synergie van energie, inzet en opwinding die deelnemers naar deze rondetafelgroep brengen. Deze gefaciliteerde groepen bieden een combinatie van masterminding, peer-brainstorming, educatie, verantwoording en ondersteuning in groepsverband om jouw zakelijke en persoonlijke vaardigheden aan te scherpen. Door frisse ideeën en een ander perspectief te brengen, kunnen deze ronde tafels u helpen jouw succes verder te vergroten.

Ik blijf de succesvolle transformatietafels en actietafels faciliteren, maar daarnaast start ik deze rondetafels waar je je kunt aanmelden voor individuele lessen en niet noodzakelijk voor een vast aantal lessen. Elke week een ander onderwerp gerelateerd aan op waarden en normen gebaseerd leiderschap.

Welk onderwerp heeft jouw interesse?

Je kunt jouw wereld veranderen!

 

Onderwerp

Passie

Doel

Verantwoordelijkheid

Leerbaarheid

Houding

Verbintenis

Moed

Vrijgevigheid

Nederigheid

Persoonlijke groei

Eigenwaarde

Werkhouding

 

Schrijf je hieronder in!

Na aanmelding ontvang je een bevestiging, de les in Pdf-formaat en de Zoom-link.

 

P.S. Als je de voorkeur geeft aan een zelf vast te stellen dag of tijd, zoek dan twee of meer vrienden, collega's... die geïnteresseerd zijn om mee te doen, en neem rechtstreeks contact met me op om een geschikt tijdstip voor jouw privégroep af te spreken.

 

BONUS

Bekijk hieronder deze 15 minuten Engelstalige presentatie van Change Your World:

 
*verplichte velden

Betaling

EUR